打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 公會菇菇屋歡迎妳!(電擊象)

關ivanyoyo的回應,現對你作出最好的回覆:
有同行先搶圖,難道你還乖乖地守候別人出來然後求他輪嗎?
即使你真的如此做,別人也不會憐惜你,我見過很多次,
犯過很多如此的毛病了,別人攻擊我,我得反擊,多麼平常的事..
不過後來先搶圖的逃走了,而且別隊願意輪,所以經己和平結束...

若妖僧場的只有數隊,他們都是輪的,我自然都會尊重他們,接受遊戲規則
若妖僧場的只有數隊,又未有輪或報告,我自然都會詢問他們的意向
他們先搶,我就不客氣了,除非他們願意求和吧..明嗎?
若有機會來打妖僧,歡迎來測試一下我!

KitKitStar 發表於 17-7-2010 19:45

哈,對住我同行咁多fd,佢地勁既係唔會打妖僧,原因就係因為有你呢d既人,自問我自己唔算差,但係我自己都係妖僧到搵飯食,點解?經驗肥lor,肥就多人想分,有就一定有紛,呢個正常,只係你把責怪推俾其他人就唔岩。
你話人地搶,咁你就搶?你冇諗過其他蒙在鼓裡既其他組人會點諗?味同你諗搶果組果d人一樣咁殘,佢地會話你<卡圖狗>,只係另一個壞人而己。求和?係妖僧冇可能既事,明知冇可能既事重要做,自己羅黎俾人post上黎。
妖僧,我3隻ac都係妖僧度過50->80lv (聖騎,弓手,龍使)
當中只有升第一隻既聖騎有做前置
原因? 因為一開始冇人知道呢到有妖僧,所以冇咩人做前置,而我想升lv,所以我做左
之後點解唔做?原因係大多白目(冇隱字->像是樓主扮正義那些)所以當有人搶圖or有咩壞情況下,我會選擇閃人自己升,學下呢個好習慣吧。
講咁耐你一件白目的名字都喊唔出?
冇隱字->(咁大個樓主都唔係白目?)
自我衡量下自己咩料再同我講野。

你咁多個回覆裡面, 呢個算係最好
菇菇屋每日都在改變, 希望如你所願啦~

如果我真係錯我絕對唔怕比你地教 ...
KitKitStar 發表於 17-7-2010 21:14

只會差不會好,無可救藥,原因其身不正,會員也好不了那裡
回復 支持 反對

哈,對住我同行咁多fd,佢地勁既係唔會打妖僧,原因就係因為有你呢d既人,自問我自己唔算差,但係我自己都係妖僧到搵飯食,點解?經驗肥lor,肥就多人想分,有分就一定有紛,呢個正常,只係你把責怪推俾其他人就唔岩。
你話人地搶,咁你就搶?你冇諗過其他蒙在鼓裡既其他組人會點諗?味同你諗搶果組果d人一樣咁殘,佢地會話你<卡圖狗>,只係另一個壞人而己。求和?係妖僧冇可能既事,明知冇可能既事重要做,自己羅黎俾人post上黎。
妖僧,我3隻ac都係妖僧度過50->80lv (聖騎,弓手,龍使)
當中只有升第一隻既聖騎有做前置
原因? 因為一開始冇人知道呢到有妖僧,所以冇咩人做前置,而我想升lv,所以我做左
之後點解唔做?原因係大多白目(冇隱字->像是樓主扮正義那些)所以當有人搶圖or有咩壞情況下,我會選擇閃人自己升,學下呢個好習慣吧。
冇隱字->(咁大個樓主都唔係白目?)
自我衡量下自己咩料再同我講野。
ivanyoyo 發表於 17-7-2010 22:53

搶就係唔岩, 責任應由搶圖的承受, 有咩問題?
我盡我本份令大家都有機會去打妖僧,
不過搶圖果堆理所當然會認為卡圖而令他們無法搶圖係錯哂..
後來我都比別隊知道我係想輪的, 唔知果時你仲係唔係到呢..?
如果搶圖既隊長走左, 自然有機會去輪妖僧, 世上沒有絕對的不可能..OK?
輪都升得好快, 而且仲可以同人地搞好關係, 何樂而不為?
唔係扮咩正義, 輪係令大家每隊都有得打, 係一個爭取 (離題:呢香港就係咁咖啦, 唔識爭取, 好似政改咁囉可)

原來爭取係一種白目既行為, 世事都給你看透了...
咁講, 楓谷的確好多「白目」..數之不盡也..哎哎..

料?咁我又想問下..點解一個視搶圖為平常及可大做之行為者, 可以有料反駁咁多野, 仲要曲到...哇..
陰鬼公..我對你既思想好鬼擔心呀..小心身體..

Q&A

Q: 只會差不會好,無可救藥,原因其身不正,會員也好不了那裡
A: 其身不正最好用來罵搶圖的這堆人, 自己搶圖仲當自己無錯.

我卡住個圖比機會人地輪=其身不正(haha post XD)

唔知你有冇係回文之前諗清楚回應既內容呢~?

好啦, 件事講到清清楚楚, 就開始係咁抽我水?(快去求證一下你既思想有沒問題..)我係咪應該要自豪呢, 你地摷咁耐都摷唔到一個本會既白目出黎同我對質, 名字都沒有啊XD

喂喂..洗唔洗我post張members list比你地睇下??搵下究竟邊堆係白目,
你地講到似層層咁,
又講唔出咩名噃, 咁好魚皮嫁麻..
回復 支持 反對

搶就係唔岩, 責任應由搶圖的承受, 有咩問題?
我盡我本份令大家都有機會去打妖僧,
不過搶圖果堆理所當然 ...
KitKitStar 發表於 17-7-2010 23:35

我問你一句
你平時路過見到人地公會用外掛,白目,你頂多都係會記個公會名
你會唔會走去咁得閒次次都影相keep record?
你真係咁想要我下次見到一定影
回復 支持 反對

回復 16# 雜草

我好失望...
我一直當你係朋友..
直至到琴日 我先知道..
我既朋友係game對我好唔代表係其他網絡對我好..
朋友..原來係咁既...
回復 支持 反對

我問你一句
你平時路過見到人地公會用外掛,白目,你頂多都係會記個公會名
你會唔會走去咁得閒次次都影相keep record?
你真係咁想要我下次見到一定影
遊俠翔 發表於 18-7-2010 02:01

因事而異,如果罵得好勁好大件事,我係會影的,例如同愛之風(白目)的罵戰、手動被外掛開廣的罵戰...。(例子而己, 唔好抽水XD)
你話我認真又好,點都好,自己都叫做有個楂拿。

影相只係禁粒制,又唔會hand機既,唔會令你唔得閒既..

我唔係想要,係你地下下都話我地公會有乜乜物物,講到重點又含糊帶過,搞到我不得不問你地拿人名和圖片,但你地始終無正面回應,
最後仲竟然拎我出黎擋箭,話我係白目(拎卡圖件事黎抽水),
解釋清楚又彈一句:「卡圖就係唔岩」...真係好慘

---某人的思想---
係(卡圖係唔岩)就一定要係(卡圖係唔岩),
無任何解釋餘地(就算解釋左都未必會聽)

回復 16# 雜草
我好失望...

我一直當你係朋友..
直至到琴日 我先知道..
我既朋友係game對我好唔代表係其他網絡對我好..
朋友..原來係咁既...
snow@hkmsg 發表於 18-7-2010 18:56

ZZZ...看來又要觸發另一場罵戰了 (呵呵呵)

回復 支持 反對

因事而異,如果罵得好勁好大件事,我係會影的,例如同愛之風(白目)的罵戰、手動被外掛開廣的罵戰...。(例 ...
KitKitStar 發表於 18-7-2010 07:37 PM

LOL ... 想抽水 ?_?

btw .. 我dislike只係傾電話 ..
做朋友我唔介意既 ..
回復 支持 反對

LOL ... 想抽水 ?_?

btw .. 我dislike只係傾電話 ..
做朋友我唔介意既 ..
雜草 發表於 18-7-2010 20:03

無咁既意思..o.o
有得傾電話你汁到...我恨傾電話恨到出汁..
回復 支持 反對

其實我地都只不過係想招人入會..
點解會引起咁多既討論.罵戰...
招傾電話唔關任何人事..只係我自己成日叫悶..搵人傾電話..
會長就當呢個係賣點..
至於大家鐘唔鐘意我..
呢個唔係一個重點....
什麼陰影云云..我都想問... 你邊個..我無乜印象...(勿對號入座.
再者..我個樣令同唔令...
點解要令第三者/(一個完全無係到講過一句野既人) 既評論泥講我...
我認.我係唔令..
係公會爆曬自己d野係我自己個人意願...比大家多d認識我..咁又有錯..?
同埋..盜愛乂xx .係..佢係見過我. 佢話我唔令.但佢亦唔好得去邊.
加上同盜愛乂xx分左手...佢鐘意講咩我都唔會去理..
至於草..係你個人唔鐘意傾電話..呢樣我明..
但你話.."唔多likey佢"..佢係指邊個...
為左呢件事..我琴晚喊左好耐..
我好想問你..究竟你當唔當我係你朋友...

我唔係要係到引起咩罵戰.. 如果有咩得罪..請你地原諒...
我亦唔係要係呢到去怪責/諷刺任何人..
大家都係香港人..大家都玩楓之谷...
不如和平相處...
回復 支持 反對

招傾電話唔關任何人事..只係我自己成日叫悶..搵人傾電話..
會長就當呢個係賣點..
至於大家鐘唔鐘意我..
什麼陰影云云..我都想問... 你邊個..我無乜印象...(勿對號入座.
點解要令第三者/(一個完全無係到講過一句野既人) 既評論泥講我...
我認.我係唔令..
係公會爆曬自己d野係我自己個人意願...比大家多d認識我..咁又有錯..?
同埋..盜愛乂xx .係..佢係見過我. 佢話我唔令.但佢亦唔好得去邊.

我唔係要係到引起咩罵戰.. 如果有咩得罪..請你地原諒...
不如和平相處...

snow@hkmsg 發表於 18-7-2010 21:34

嗯..我都唔想再講咁多啦, 總之你地有名就交黎, 查明真相後我一定踢.
無就大家好好相處啦
之前既言論苦令大家不快, 非常之對唔住~

菇菇屋係唔會放過任何一名白目, 請放心!(勿抽水haha..不斷loop我就係白目果樣野)
------
至於卡圖一事, 若日後有機會再打妖僧, 我置身度外罷了, 搶飽佢, 卡黎威脅你地都費事做ZZZ
回復 支持 反對

會長就當呢個係賣點..
至於大家鐘唔鐘意我..
我認.我係唔令..

不如和平相處...
snow@hkmsg 發表於 18-7-2010 21:34

可能草表達得唔好ja.. 我追返post.. 我get到"唔多likey佢"既意思應該係指你成日搵佢傾電話姐..
而草又應該係d唔鐘意傾電話之人.. 所以可能有d誤會啦 ..
回復 支持 反對