打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 公會菇菇屋歡迎妳!(電擊象)

等樓主睇下我張噴血大必殺
想知道我既名好易,係每日9am-10pm 係盜城都會見到我收野
回復 支持 反對

等樓主睇下我張噴血大必殺
想知道我既名好易,係每日9am-10pm 係盜城都會見到我收野 ...
ivanyoyo 發表於 21-7-2010 10:11 AM

好得閑...
回復 支持 反對

日日宅系屋企5悶咩
回復 支持 反對

呢個暑都幾架,不過星期四飛去新加波者
回復 支持 反對

呢個暑都幾架,不過星期四飛去新加波者
ivanyoyo 發表於 21-7-2010 15:23

以下與楓谷無關
為一本小說的內容

你覺唔覺得你同呢個角色好似
回復 支持 反對

宅既話去到邊都宅嫁啦 , 懶巴閉
回復 支持 反對

隻game只係虛擬世界
樓主向以要強人所難?
只因你的宣傳單張指引不夠清晰
果個人先會去問你收唔收佢
若果你 ...
習慣等等 發表於 21-7-2010 09:52

嗯, 鍾意就好...所以ivanyoyo果張相...嗯, 我忍住唔吐血罷了XD
...btw若要加入本會, 這是基本要求, 稍後將作出原文更新, 3Q
回復 支持 反對

以下真心
- 女生聊天專線  (經過今件大家合力...., 人地己經心灰意懶唔想要我幫手啦, 我刪番果點先..=群眾壓力下解決左)
本來頭2句我覺得無咩問題 個=群眾壓力下解決左
你咩意思先:0) 你唔鐘意咪唔好刪囉 講到我地屈到你一定要刪/_\
- 本會多白目/用過外掛     (針對左咁耐都....唉, 算啦~唔再怪你地ar..我勤力D管理公事務罷了~)
最好睇到成績啦 不過見到我一定放上來仲加一個「置身事外」方法姐:0)
回復 支持 反對

以下真心
- 女生聊天專線  (經過今件大家合力...., 人地己經心灰意懶唔想要我幫手啦, 我刪番果點先..=群眾壓力下解決左)
本來頭2句我覺得無咩問題 個=群眾壓力下解決左
你咩意思先:0) 你唔鐘意咪唔好刪囉 講到我地屈到你一定要刪/_\
- 本會多白目/用過外掛     (針對左咁耐都....唉, 算啦~唔再怪你地ar..我勤力D管理公事務罷了~)
最好睇到成績啦 不過見到我一定放上來仲加一個「置身事外」方法姐:0)
eric05130513 發表於 30-7-2010 01:22

你有冇睇過成個post zzzz
唔係群眾壓力, 咁係邊方面令到當事人(雪兒)不快, 令到我要刪這賣點?
真係把鬼火lo zzz

至於外掛方面, 係米想追番十世之前果D黎講?係既話我可以答你, 踢哂了
仲有咩補充?
回復 支持 反對

一次不宗 百次不容
回復 支持 反對