打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 公會菇菇屋歡迎妳!(電擊象)

嗯..我都唔想再講咁多啦, 總之你地有名就交黎, 查明真相後我一定踢.
無就大家好好相處啦
之前既言論苦令 ...
KitKitStar 發表於 18-7-2010 21:43

踢走自己先好講
回復 支持 反對

無咁既意思..o.o
有得傾電話你汁到...我恨傾電話恨到出汁..
KitKitStar 發表於 18-7-2010 08:19 PM

Oh, sosad .. (內容自己想像 lol
難度你係宅男 .. 無乜社交活動 lol?

其實我地都只不過係想招人入會..
點解會引起咁多既討論.罵戰...
招傾電話唔關任何人事..只係我自己成日叫悶 ...
snow@hkmsg 發表於 18-7-2010 09:34 PM

(只回答關於我個part ...)
拿 .. 一路以黎都無話唔當你係朋友 ..
我只係唔多鐘意同你講電話姐 ..

加上我現實同虛擬世界個界線都畫得幾清 ...
若果虛擬世界既活動牽涉到現實既生活.. 我盡量避之則吉 ..
除左有一d .. 真係好熟好熟既人 (e.g 快鎗手, Alex) ..
就會sms吹下水咁囉 lol ..
回復 支持 反對

你次次講野都暗地串下,真係好黑人憎呀你,一睇你講野真係...
點解吾可以光明正大咁講野
想改變公會先改變自己

ps:吾好引用人好冇呀

回復 支持 反對

問:Oh, sosad .. (內容自己想像 lol
      難你係宅男 .. 無乜社交活動 lol?
- 想和和氣氣回應你, 都要比你抽水..唉...

- 宅男?好難講, 返工放工返工放工,
  無乜時間打機咪放假果時玩下,
  間唔中出下街, 咁叫唔叫宅男?

問:你次次講野都暗地串下,真係好黑人憎呀你,一睇你講野真係...
      想改變公會先改變自己

- 你地有D批評真係幫到我既 <<(真心)
  態度上會作出修正, 至於暗串方面,
  雙方如果可以和和氣氣咁,
  就唔會出現呢個問題吧..!?

- 好啦我以後直率D, 唔好怪我串得入肉喎..

- 我既影響力有冇咁勁, 可以影響埋成個會..
  我呢個角呢個職級只係一個副會長姐麻....

P.S: 唔引用好難正面回應你既問題..ZZZ
回復 支持 反對

[quote問:Oh, sosad .. (內容自己想像 lol
      難道你係宅男 .. 無乜社交活動 lol?- 想和和氣氣回應你, 都要比你抽水..唉...

- 宅男?好難講, 返工放工返工放工,
  無乜時間打機咪放假果時玩下,
  間唔中出下街, 咁叫唔叫宅男?

問:你次次講野都暗地串下,真係好黑人憎呀你,一睇你講野真係...
      想改變公會先改變自己

- 你地有D批評真係幫到我既 <<(真心)
  態度上會作出修正, 至於暗串方面,
  雙方如果可以和和氣氣咁,
  就唔會出現呢個問題吧..!?

- 好啦我以後直率D, 唔好怪我串得入肉喎..

- 我既影響力有冇咁勁, 可以影響埋成個會..
  我呢個角呢個職級只係一個副會長姐麻....

P.S: 唔引用好難正面回應你既問題..ZZZ
KitKitStar 發表於 19-7-2010 02:56 [/quote]
SOSAD,E家扮串親我地,你真係有小小<愛幻想>
回復 支持 反對

問:Oh, sosad .. (內容自己想像 lol
      難道你係宅男 .. 無乜社交活動 lol?- 想和和氣氣回應你, 都要比 ...
KitKitStar 發表於 19-7-2010 02:56 AM

sosad, 唔知依兩句邊個講呢

ZZZ...看來又要觸發另一場罵戰了 (呵呵呵)

↑煽風點火

有得傾電話你汁到...我恨傾電話恨到出汁..

好似係你抽水先 :0)

而且我真係問緊問題, 係你自己諗歪左,
你咁恨傾電話, 咪打去搵囉 lol

加上你個語氣 .. 我真係睇唔出邊忽係和氣
水係你抽先, 仲要好似變左我唔岩先 sosad

本身我都唔係好想理依個post ..
仲以為會有d"花生"食下 ..

好啦~ 我已經無參與罵戰
仲好心提下你有d咩錯左/有d咩可以改善既地方
好好好~ 你skip左
fine ..

點知我而家都係要比人拖埋落水 *sosad*
真係咪迫我逐個逐個point同你辯論 ..
回復 支持 反對

有得傾電話你汁到啦, 幾多毒男想聽都無呀 << 咁諗先會happy ga (btw真心lo, 唉, 鬼得閒抽你水咩?)

ZZZ...看來又要觸發另一場罵戰了 (呵呵呵) << 點會係煽風點火呢? 只係一個將自己置身度外招數而己

想太多了

我有睇哂你寶貴的建議和意見..岩用既我會聽

真係無拖你落水, 既然你咁樣諗我都無你辦法, 你鍾意~

真正拖你落水果個可能係你自己, 唔米既話人地(s_ow@h_ms_)都唔會咁樣回應你zz

ivanyoyo 你講乜野?1999咁囉, 講清楚少少, 唔該哂
回復 支持 反對

有得傾電話你汁到啦, 幾多毒男想聽都無呀
KitKitStar 發表於 19-7-2010 02:05 PM

ZZZ...看來又要觸發另一場罵戰了 (呵呵呵) << 點會係煽風點火呢? 只係一個將自己置身度外招數而己

系旁邊加鹽加醋 ..
仲話係置身事外既招數 .. 真係講得幾好聽

加上, 一件事還一件事 ..
我係針對你既語氣態度黎講
唔該你分番清楚
就算雪兒上黎, 佢講我又關你乜事呢?
如果你唔抽水, 我鬼得閒回你?  <<< 以其人之道還治其人之身乍我~ 你而家有d咩feeling咁呀? 再諗下我地有d咩感受

btw .. (以下真心說話)
其實, 你有無諗過, 點解系依一個post到
10個人裡面幾乎全部10個都係反對你 / 反駁緊你呢 ..
有d真係同你無私人恩怨, 三唔識七, 路過架喎
你真係無問題?
你諗多次?

唔該你由第三頁慢慢開始睇番 ..
細閱你自己所有內容, 包括你自己post出黎個三張screenshots
回復 支持 反對

我好同意#78
As you make your bed, so you must lie on it
回復 支持 反對

樓主開始唔知醜 ,
同果個外掛佬一樣樣
回復 支持 反對