打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 公會菇菇屋歡迎妳!(電擊象)

樓主開始唔知醜 ,
同果個外掛佬一樣樣
我係new手 發表於 19-7-2010 17:26

講梗我@@?
回復 支持 反對

講梗我@@?
ivanyoyo 發表於 19-7-2010 17:28

係
回復 支持 反對

我係new手 發表於 19-7-2010 17:33

夠直接 我中意
回復 支持 反對

夠直接 我中意
ivanyoyo 發表於 19-7-2010 17:38

你鐘意果個叫kit ,
快d結婚啦你兩個
回復 支持 反對

/口\你太直接啦
會傷到人
回復 支持 反對

外掛佬 #hoho#
用過就算一次,永遠都會比人記得

係網絡認識既人都傾電話?我個人認爲係超毒
如果係好熟熟熟,我覺得無咩問題
但係你而家用“女生電話”黎做賣點,係咪有d過分?
我相信如果任何人好恨同呢個人傾電話,果個人某程度都幾毒
如果你現實生活上有正常既社交,叫做識下d女仔
我覺得唔會毒到“恨”同陌生人講電話
(可能有個人頭腦有d唔清醒,講真野=無女溝,仲要自爆一堆唔關事既野,如果你想要我地址,我唔介意比你)
講返電話個到...我比我電話你,你會唔會好興奮,我恨同我講野?
唔知道係唔係香港人太毒,前世未見過女,有電話就會甘興奮
-----
我唔知啦 係唔係one2___ d人過黎會特別膠
摟主唔好緊張,唔係抽你水
回復 支持 反對

其實我一直無偏幫任何人...
無偏幫kit..
我係一個菇菇屋既副會..
我都明白我地公會都有好多唔好同埋不足...

但如果你地要人身攻擊...
請你地槍頭指向我吧...
因為傾電話一直係我要求..
係我既錯...

如果你地一定要針對住"用女仔電話"做賣點既呢個point
不如話我濫交..話我發姣...發仔狂...

可能我地呢個公會唔討好...
但大家來自唔同既公會..
你地會想有人去用言語攻擊自己公會嗎?

每一個公會創立出泥既名聲都得來不易...
我地公會既目的同目標..
係唔分高lv同低lv...
唔分年紀....
大家都可以學懂相處之道...
好開心咁玩楓之谷...

但呢件事發展成咁...
你地開心咩?

講開又講..
其實我覺得愛幻想呢個公會都唔錯..
亦都入得過...
亦都好多謝草,輝既關顧....

但點解我堅持入番菇菇屋呢個公會..
係因為係菇菇屋裡面... 我見到團結..
我見到友情...

雖然係愛幻想都唔錯..
但係愛幻想既人會只掛住升lv升lv...

每個公會也有佢既好和不足吧..

菇菇屋雖然有好多低lv既人..
但係佢地都好鐘意結識朋友..好健談...

如果你覺得菇菇屋唔好...
不如你講佢有d咩唔好比我聽..

如果有人犯錯..
我地一定罰....
如果邊到做得唔好..
我盡我能力好改好佢...

今次招人入會都係想搞好個會....
希望大家可以體諒我地....
給小妹一個機會吧.
回復 支持 反對

呢度係虛擬世界~
每個公會都有佢既規則~
岩你心水就入, 唔岩就入第二個, 何必講咁多@@?

你地點反駁都好~
都無可能要人地改變~

好啦~既然你都識講唔關我事~
咁好~去番我件事~果3張圖同埋附帶說話只係比大家一個建議/意見~
大家就好似班共產暴民咁~唔滿意就插~又去要求人地點點點~
其實你話關我咩事果下~我己經心諗~我公會D野又關你咩事ZZZ
係都要博火~ZZZ我既建議係SHOW出黎姐, 本來你地就可以置身度外~因為同你地都無乜關係
點解你地要咁傻豬喎@@?
ZZZ講多次, 圖片只屬參考, 不喜勿插, 入一個自己鍾意既會啦

有D野唔米話有正常社交就等於唔恨聽女生電話囉..
可能你緣份好好, 好易溝女, 但係我呢個工作環境就唔米咁易啦..
網上既傾電話真係唔覺有咩問題..依好開放嫁啦, 傾電話都毒- -...你唔係下話?

係網上面識人唔係有咩問題嫁麻, 呢個仲係一個方法黎, 係比一些有個別原因(請唔好抹殺呢點, 一味覺毒先會咁囉..)
其實係有好多成功既例子嫁, 同埋傾個電話姐, 唔使死嫁麻, 係米人地覺得毒你又要隨從(附和)埋人地既思想..

-------
唔係知唔知醜既問題, 你都講得幾怪..
其實一開始宣傳下個公會本來都好地地, 點知喎, post幾張圖(game圖), 哇, 班人好似暴民咁, 咩料??
我諗可能每個人思想有唔同, 咁都唔米要人地跟從你地至得架, 打機姐, 對住果幾張圖咁多理論做咩?
又係果句, 岩就岩睇, 唔岩就唔岩睇嫁啦, 講咁多做咩~我都唔想同你地博火~唉~

仲有, 某某人唔好將我同外掛佬比, 無得比~
可能你會話, 我鍾意呀, 吹咩, 關你咩事ZZZ咁我真係吹你唔脹, 況且你地講既絕對唔係成為事實~

事實就係眼前, 我地公會不知幾正常~風平浪靜~係有少少人專登出黎「玩下」姐, 玩完之後就潛水食花生果D呀XD

--------唔好介意我引用你--------

係網絡認識既人都傾電話?我個人認爲係超毒
如果係好熟熟熟,我覺得無咩問題
但係你而家用“女生電話”黎做賣點,係咪有d過分?
我相信如果任何人好恨同呢個人傾電話,果個人某程度都幾毒
如果你現實生活上有正常既社交,叫做識下d女仔
我覺得唔會毒到“恨”同陌生人講電話
(可能有個人頭腦有d唔清醒,講真野=無女溝,仲要自爆一堆唔關事既野,如果你想要我地址,我唔介意比你)
講返電話個到...我比我電話你,你會唔會好興奮,我恨同我講野?
唔知道係唔係香港人太毒,前世未見過女,有電話就會甘興奮
-----
我唔知啦 係唔係one2___ d人過黎會特別膠
摟主唔好緊張,唔係抽你水

答:
個人認為歸個人認為, 講出黎分享下就算啦(我自己都係咁諗),
老實講我唔認同你呢套講法, 網絡識男/女仔係其中一個好友方法
唔好覺得咁都叫做至得架, 拿拿我講明先, 我既批評或意見你可以唔聽, 更加可以話唔關我定你事
我份人就無野既, GAME到見到唔會罵你地架, 我對事唔對人, 呵
講番你既回應, 如果你係做M記, 咁樣溝女就易lo, 做文職果D..咪玩啦, 個個都有番咁上下年紀, 你溝埋我果份啦
所以我地呢類人就可能要透過網上去識女仔囉, 咁大佬呀, 傾電話梗係想啦, 就算有正常社交, 都唔會搵班阿嬸傾啦..
有靚女喎, 點會唔傾呀, 下話?

拿, 哥哥仔, 老實講, 做野真係咁架, 我都身不由己既, 個個都想透過現實圈子識女仔, 奈何果D係阿嬸..港女..
點食?
---------
one2bee?? 未汁之前我都係食下花生嫁咋..你以為我會回?
我緊張既唔米你抽唔抽我水, 係你一篇老實既文章, 可以比到機會我回應~
回復 支持 反對

呢度係虛擬世界~
每個公會都有佢既規則~

你地點反駁都好~
...
KitKitStar 發表於 20-7-2010 01:06

唔滿意就插~又去要求人地點點點~

你覺唔覺得你講呢句野既時候對住自己個3張圖真係好無說服力

對唔住,忍唔住回左

呢度係虛擬世界~
每個公會都有佢既規則~

你地點反駁都好~
...
KitKitStar 發表於 20-7-2010 01:06 AM

都話唔係抽你水 ;o)
有講過one2___人係你咩?(事實上都唔係你)

女個到,我識d真既人就會同真既講電話
網絡上頂多頂多msn,虛擬既我一定一定唔會講電話
(n年前有個人叫小,草都知道邊個,有一次打電話過黎,痴痢根,心唸_ _ _,之後好似都無乜聯絡,意指電話上)
所以,無機會識女唔一定要網絡上,返下教會有真人咪幾好?(主要當然希望你係教會有野學)
網絡既好友,永遠都係只係網絡上(雖然有d exceptional case,網聚,拍拖[例子極度少有])
-文職有OL #shock#
我份人都無乜野,見到人d價值觀有d偏離,就比d意見甘姐,呵(你睇到會唔會覺得有挑逗?我就覺得會)
我份人就無野既, GAME到見到唔會罵你地架, 我對事唔對人, 呵

拿,拿,拿,我都講返句,你恨傾電話唔代表其他人都恨(恨既出聲,我唔介意)所以,如果有人可以有機會傾到,我絕對覺得唔係“汁”到,只係...hmm,有d毒...
---
摟主,我既回應始終局限係 電話同人妖
因爲我知道我唔係你個server,我唔會批評工會同埋其他野
回復 支持 反對