收起左側

[GF/DM] [GFDM x jubeat][大夏祭][純分享] 今日的個人狀況

關閉 [複製鏈接]
八達通卡既話 咁就...嗯...
嘟落XG果陣會比較麻煩
唔係話一定唔得 不過好多時都會唔得 唔知點解
下次都do唔 ...
Torchic╳小火雞 發表於 4-8-2012 10:03

試過好多次架啦...但都係吾得...
而鼓果邊我係睇住個畫面入去...仲要打埋卡名入去架!!(係個機友幫我打的)
但如果真係吾得既話..新一代jubeat有冇呢10首歌玩架@@?
回復 支持 反對

而鼓果邊我係睇住個畫面入去...仲要打埋卡名入去架!!(係個機友幫我 ...
yanho123 發表於 6-8-2012 09:30

正所謂「早買早享受,遲買平幾舊」

依家倒錢落去係可以早d享受

當然當然下一代可能就咁傳導就開到歌

btw,一個咁接近下代的騙錢活動,如果咁輕易在短期內靠傳導就得手

我地呢d(倒過錢)玩家都會強烈不滿,所以就...
回復 支持 反對

正所謂「早買早享受,遲買平幾舊」

依家倒錢落去係可以早d享受

當然當然下一代可能就咁傳導就開到歌

...
六神綱 發表於 6-8-2012 09:57

咁都冇辦法架=[我張卡又吾係e-pass...又do吾到結他機=[...
如果吾係我都開左歌啦=[
回復 支持 反對

而鼓果邊我係睇住個畫面入去...仲要打埋卡名入去架!!(係個機友幫我 ...
yanho123 發表於 2012/8/6 09:30

咁應該係八達通本身既構造有問題所致
(始終八達通整出黎既用途 唔係比人用黎打機 所以嘟唔到都正常

真係要開既話...嗯...我諗我應該有辦法幫到你既
我手上有兩張空卡
只要將你既八達通卡既data過到我張空卡度 然後你拎我張空卡去玩
玩完之後就將data過返落你八達通度 搞掂

唉...我完全唔敢挽DM....
    我連2都合格到...點打落去
enttyes 發表於 2012/8/6 03:12

其實唔駛合格都得既
再唔係開埋自動腳 應該得掛
回復 支持 反對

咁應該係八達通本身既構造有問題所致
(始終八達通整出黎既用途 唔係比人用黎打機 所以嘟唔到都正常

真係 ...
Torchic╳小火雞 發表於 6-8-2012 10:57

呀...那可否幫我打埋鼓和結他嗎><?
但你張空卡如何給我呢@@?
回復 支持 反對

呀...那可否幫我打埋鼓和結他嗎>
yanho123 發表於 2012/8/6 11:38

呢個真係要當面出黎先得

幫你打冇所謂 錢你比就得(我最近缺錢唔想花無謂錢
回復 支持 反對

呢個真係要當面出黎先得

幫你打冇所謂 錢你比就得(我最近缺錢唔想花無謂錢 ...
Torchic╳小火雞 發表於 6-8-2012 20:02

我星期五出去玩...係mk88果邊...
不過要轉data都有d煩...萬一見吾到你既話...轉左過你張卡度變左我就冇得玩Q_Q
回復 支持 反對

呢個活動搞到GF同DM個邊1HR先打到一鋪...部機上面成10個一蚊囉....
雖然d歌幾好聽...XG個邊都幾好計分
不過見到jubeat人過黎玩有好多搞笑無奈場面- -
1.剩係打第一首...第二首直接開9LV歌fail佢(最有效率...又唔阻其他人時間GD)
2.一人拍兩張卡剩係打一邊
3.請鎗手幫佢地打
無疑...本人覺得DM同GF確實係比jubeat難N倍
不過官方個邊呢個活動明顯係對剩係玩DMGF玩家唔公平
jubeat個邊咁多課題歌要傳
仲要有首1000稱號....拎Q到
遲下要打課題個陣求jubeat人帶我打 謝謝

利申:GF57XX DM37XX jubeat唔知點計分(玩左幾場 剩係玩到7以下)
依加剩係開左1首- - 個人狀況 GF15 DM3 jubeat3
通常去既機鋪:北角GW 九龍灣VZ
回復 支持 反對

呢個活動搞到GF同DM個邊1HR先打到一鋪...部機上面成10個一蚊囉....
雖然d歌幾好聽...XG個邊都幾好計分
不過 ...
danny仔仔 發表於 6-8-2012 23:57

的確我唔太LIKE呢種有如自殺的風格

我俾左錢玩音樂GAME,就算嫌貴,但總希望透過玩的時候帶來的快感而「回本」

呢D行為真係純粹係消錢,重視效率的消錢方式,呼應了我上面個句「早買早享受,遲買平幾舊」的說話
btw,尋日(已過12點)玩的時候都中過幾次伏,打第二首的時候打打下都failed....所以就強制結束了=_="
回復 支持 反對

所以我都係每曰一23算
回復 支持 反對